Beauty, Grooming, & Style

Varför Beard Oil används av oss?

Kategori: Allmänt

skägg

Olja för skägg används huvudsakligen som en LeaveIn balsam, och det görs genom att blanda eteriska oljor som kokosolja, olivolja, mandelolja, arganolja, jojobaolja och så vidare. Petroleumet liknar den naturliga oljan som produceras av din hud och absorberas så lätt av huden och håret. Detta minskar kraften på talgkörteln för att generera tillräckligt med olja för att återfuka skägget. Använda underhållsprodukter av kvalitetsskägg för att hålla din blomma ren

Hur fungerar blommolja?

När skäggolja appliceras på ansiktsskinnet når den hårsäckarna och mjukar sedan inifrån. Den skyddande kappan av eteriska oljor hydrerar inte bara din hud utan ger också en mer hälsosam glans. Huden känns också varm och inte som kliande hela dagen.

När du är redo att kalla den en dag, se till att du använder några droppar olja i ditt eget skägg. Detta kommer att läka huden, fuktar hårrötterna och skapa ditt eget skägg växer snabbare.

Förhindrar bakteriella och svampinfektioner

Din hud under skägget är vanligtvis känslig och behöver extravård. Om huden är mer benägen för bakteriella och svampinfektioner, måste du använda olja som kan minska inflammationen och behandla infektionen. Hud har en tendens att bli tråkig, kliande och torr. Om huden känns för torr, rekommenderar experter att du använder skäggolja till 3 gånger om dagen.

Innehåller en effekt

Blommoljan har också en terapeutisk effekt medan de viktiga oljorna som finns i den är framställda av färgämnen, rötter, blommor, bär och ibland till och med trä. När du applicerar några droppar på ditt skägg, luktar det ganska bra och ger dig större förtroende för att skapa offentliga framträdanden.

Kämpar torr hud och beardruff

Den som har behållit ett skägg vid något tillfälle i sitt eget hela liv vet att skrämmeskägget mjäll eller skägg kan skapa. Att komplettera den extra hårväxten på hakan och huden med eterisk olja hjälper till att bekämpa torr hud. Det gör att huden känns mjukare och mjukare. Dessutom främjar det cellregenerering och återuppbyggnad av huden.

Bekämpar akneproblem

En blomma fungerar som en sköld för din hud mot yttre element och föroreningar. Men helt enkelt med en blomma garanterar inte huden som är fuktgivande. För att minska akne och också ha frisk hud, måste du ha selektiva bäroljor i din skäggoljeblandning. Om du har en aknehårig hud rekommenderar vi att du väljer kokosnötolja, kokosnötolja eller olivolja som bärolja.

Behandlar eksem

Skäggolja kan också fungera inifrån för att hantera ett hudtillstånd som kallas eksem. Detta är egentligen bara ett kroniskt hudsjukdom som orsakas av hudinflammation.

Slutsats

När du vill ha ett hälsosamt och glänsande skägg för att lägga till den specifika effekten på ditt ansikte, var noga med att använda den idealiska skäggoljan. Att fokusera på hur björnsolja fungerar kommer att hjälpa dig att välja den perfekta blandningen av oljor för att läka hudproblemen när som helst, och noggrant återfuktar ditt eget hår. Se till att du använder en generös mängd olja baserat på hur stor din egen blomma. Applicera olja efter ett badkar och innan du går till sängen så att det kan fungera omedelbart.

Kommentera inlägget här: